Bel ons! 0321-317063 Mail ons! info@kerremansmakelaardij.nl

U bent hier :

De Rede 6 + DRONTEN

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Kantoor/winkelruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp kantoorruimte  :  200 m²
Opp winkelruimte  :  200 m²
Bouwjaar  :  1960-1970
Perceeloppervlakte  :  200 m²
Ligging  :  Winkelgebied stadscentrum
Omschrijving:
Let op! Deze aanbieding betreft alleen het voorste deel van het gebouw; nu in gebruik als kapsalon.

Op een fantastische locatie in het centrum van Dronten gelegen object van circa 200 m² met zeer veel gebruiksmogelijkheden. Het gebouw is multifunctioneel en speels ingedeeld. Dit royale object heeft ruime bestemmingsmogelijkheden zoals kantoor, winkel, horeca of dienstverlening. De uitgebreide plattegronden – in 2D en 3D – geven een volledig beeld van de indeling. Naast de fotoreportage zijn er verschillende digitale impressies gemaakt welke de vele mogelijkheden van dit object goed weer geven en een bron van inspiratie kunnen zijn.


Locatie
Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan De Rede in het centrum van Dronten, tegenover het gemeentehuis en aan het Meerpaalplein. In de directe nabijheid bevindt zich het moderne winkelcentrum, diverse horecagelegenheden en commercieel dienstverlenende bedrijven. Ook cultureel centrum De Meerpaal ligt op loopafstand. De entree aan de voorzijde is gelegen aan De Rede, aan de achterzijde heeft het object een tweede entree aan de Walvisstraat. Het object staat op 473 m2 eigen grond.

Parkeren
In het openbaar gebied, zowel aan de voor als achterzijde van het object, is volop parkeergelegenheid aanwezig (blauwe zone).

Het Object
Het oorspronkelijke object is gebouwd in 1961. De uitbouw aan de achterzijde is in de jaren 1970-1980 gerealiseerd. De cv-installatie is van 2005. Het voorste gedeelte van het object, waar de kapsalon gevestigd is, is voorzien van airconditioning.

Indeling
Op de begane grond van het voorste gedeelte van het object, met de entree aan De Rede, is momenteel een kapsalon gevestigd. Voor dit doeleinde is dit deel van het object in 2011 prachtig verbouwd en ingericht. De gevel aan de voorzijde is volledig van glas, met een glazen toegangsdeur. Tussen het voorste en het achterste deel van het object is een mooie binnentuin gecreëerd waardoor, samen met de glazen wanden, een natuurlijke afscheiding ontstaan is.

Bestemming
Voor het object geldt een bestemming voor centrumdoeleinden. Dit houdt een ruime bestemming in; commerciële dienstverlening, kantoren met baliefunctie, horeca (onder voorwaarden, en tot een maximum voor de gehele locatie), detailhandel (onder voorwaarden, en tot een maximum voor de gehele locatie). Voor meer informatie inzake bestemming verwijzen wij u naar de gemeente Dronten.

Vraagprijs € 300.000,= kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden:
-Goed bereikbaar in centrum Dronten
-Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (blauwe zone)
-Voor indeling zie plattegrond.
-Aanvaarding in overleg
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


De Rede 2-4, 8251 EV Dronten
Telefoon: 0321-317063
Fax: 0321-339482
E-mail: info@kerremansmakelaardij.nl
Internet: www.kerremansmakelaardij.nl