Vorige | Volgende

Houtwijk 81 DRONTEN

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Houtwijk" ligt aan een rustige straat deze bedrijfsruimte van in totaal 360 m². Het gebouw bestaat uit 5 gekoppelde units van elk circa 72 m². Aan de voor- en zijkanten is voldoende parkeergelegenheid en laad en los ruimte.
De units A t/m D staan binnen met elkaar in verbinding middels tussendeuren welke ook af te sluiten (of te verwijderen)zijn. Tevens heeft elke unit zijn eigen toegangsdeur. De hoofdaansluitingen en meters voor nutsvoorzieningen bevinden zich in Unit A, de Units C en E zijn voorzien van eigen stoppenkasten. De Units D en E hebben behalve een loopdeur ook een overheaddeur.

Indeling:
Unit A: hal met meterkast en toegang tot de keuken welke is voorzien van een aanrecht met gootsteen en kastjes. Doorgang via een gang naar twee werkruimtes, toiletten en naar Unit B. De grootste werkruimte meet circa 33 m² en heeft twee ramen met rolluiken in de zijgevel. Vanuit de hal loopt een gang naar een werk / opslagruimte achterin de unit van circa 17 m² met een raam met rolluik in de zijgevel. In de gang bevinden zich tevens twee afzonderlijke toiletten met elk een voorportaal met wastafel.
Unit B: te bereiken vanuit de gang van Unit A, bestaand uit een lichte werkruimte aan de voorzijde van circa 28 m², ramen met rolluiken aan de voorzijde en open doorgang naar een tweede werkruimte van circa 25 m². Achter deze werkruimte bevindt zich een afsluitbare bergruimte.
Unit C: heeft een eigen toegangsdeur en een brede raampartij aan de voorzijde, beide voorzien van rolluiken. In de voorste ruimte van circa 23 m² is een receptie/ontvangstbalie gebouwd. Vanuit deze ruimte zijn er dubbele deuren naar een werk/opslagruimte van maar liefst 48 m². Vanuit beide ruimtes in deze unit is er een deur naar unit D.
Unit D: heeft een toegangsdeur en een overheaddeur aan de voorzijde en heeft een vloeroppervlakte van 72 m². In deze ruimte bevinden zich tevens een toilet en een wasbak.
Unit E: hal met toegang tot opslagruimte direct achter de overheaddeur, wastafel en toiletruimte, doorgang naar de grote ruimte. Deze grote ruimte meet circa 63 m², heeft 3 ramen met rolluiken aan de zijkant van het gebouw en is ingericht als bar.


Bijzonderheden:
-Voldoende parkeergelegenheid.
-Gebouw is op te splitsen in meerdere afzonderlijke units.
-Vlak bij uitvalswegen en treinstation.
-Verkopend makelaar: Kerremans Makelaardij of neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
260 m²
In units vanaf
72 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dronten
Sectie
A
Perceel
3397
Oppervlakte
148 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Dronten
Sectie
A
Perceel
3577
Oppervlakte
72 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Dronten
Sectie
A
Perceel
4857
Oppervlakte
145 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Houtwijk 81 DRONTEN

naar Houtwijk 81 DRONTEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object