Bel ons! 0321-317063 Mail ons! info@kerremansmakelaardij.nl

U bent hier :

Houtwijk 81 DRONTEN

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Opp bedrijfshal  :  260 m²
Bouwjaar  :  1981-1990
Perceeloppervlakte  :  365 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein
Omschrijving:
Op bedrijventerrein "Houtwijk" ligt aan een rustige straat deze bedrijfsruimte van in totaal 360 m². Het gebouw bestaat uit 5 gekoppelde units van elk circa 72 m². Aan de voor- en zijkanten is voldoende parkeergelegenheid en laad en los ruimte.
De units A t/m D staan binnen met elkaar in verbinding middels tussendeuren welke ook af te sluiten (of te verwijderen)zijn. Tevens heeft elke unit zijn eigen toegangsdeur. De hoofdaansluitingen en meters voor nutsvoorzieningen bevinden zich in Unit A, de Units C en E zijn voorzien van eigen stoppenkasten. De Units D en E hebben behalve een loopdeur ook een overheaddeur.

Indeling:
Unit A: hal met meterkast en toegang tot de keuken welke is voorzien van een aanrecht met gootsteen en kastjes. Doorgang via een gang naar twee werkruimtes, toiletten en naar Unit B. De grootste werkruimte meet circa 33 m² en heeft twee ramen met rolluiken in de zijgevel. Vanuit de hal loopt een gang naar een werk / opslagruimte achterin de unit van circa 17 m² met een raam met rolluik in de zijgevel. In de gang bevinden zich tevens twee afzonderlijke toiletten met elk een voorportaal met wastafel.
Unit B: te bereiken vanuit de gang van Unit A, bestaand uit een lichte werkruimte aan de voorzijde van circa 28 m², ramen met rolluiken aan de voorzijde en open doorgang naar een tweede werkruimte van circa 25 m². Achter deze werkruimte bevindt zich een afsluitbare bergruimte.
Unit C: heeft een eigen toegangsdeur en een brede raampartij aan de voorzijde, beide voorzien van rolluiken. In de voorste ruimte van circa 23 m² is een receptie/ontvangstbalie gebouwd. Vanuit deze ruimte zijn er dubbele deuren naar een werk/opslagruimte van maar liefst 48 m². Vanuit beide ruimtes in deze unit is er een deur naar unit D.
Unit D: heeft een toegangsdeur en een overheaddeur aan de voorzijde en heeft een vloeroppervlakte van 72 m². In deze ruimte bevinden zich tevens een toilet en een wasbak.
Unit E: hal met toegang tot opslagruimte direct achter de overheaddeur, wastafel en toiletruimte, doorgang naar de grote ruimte. Deze grote ruimte meet circa 63 m², heeft 3 ramen met rolluiken aan de zijkant van het gebouw en is ingericht als bar.


Bijzonderheden:
-Voldoende parkeergelegenheid.
-Gebouw is op te splitsen in meerdere afzonderlijke units.
-Vlak bij uitvalswegen en treinstation.
-Verkopend makelaar: Kerremans Makelaardij of neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


De Rede 2-4, 8251 EV Dronten
Telefoon: 0321-317063
Fax: 0321-339482
E-mail: info@kerremansmakelaardij.nl
Internet: www.kerremansmakelaardij.nl