Bel ons! 0321-317063 Mail ons! info@kerremansmakelaardij.nl

U bent hier :

Aankoop

Een woning kopen is niet iets dat je dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand je goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod.

Aankoopproces:

Geschikte woning zoeken

Wij hebben kennis van de Dronter woningmarkt en hebben snel zicht op de woningen die nieuw op de markt komen.

Bezichtigen

Wij kijken naar onderhoud van de woning, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar eventuele noodzakelijke reparaties of uit te voeren verbouwingen. Soms is het nodig een bouwkundige keuring te laten uitvoeren

Extra onderzoek

  • Bestemmingsplannen
  • Milieuaspecten
  • Relevante gegevens in het Kadaster
  • Status en verplichtingen van Vereniging van Eigenaren
  • Gemeente- en provinciebepalingen
  • Aanwezigheid energielabel

Onderhandelen

Wij adviseren u over de beste biedingstrategie op basis van alle verzamelde informatie en doen namens u een openingsvoorstel. Wij hebben veel ervaring met taxaties en hebben inzicht in de NVM-database met daarin de marktwaarde van vergelijkbare woningen.

Ondertekening koopovereenkomst en overige stukken

Nadat de koop gesloten is, houdt onze dienstverlening niet op. Er komen namelijk heel wat juridische stukken op uw pad, zoals bijvoorbeeld de koopovereenkomst. Wij controleren deze en leggen u in begrijpelijke taal uit wat er nu eigenlijk staat.

Naar de notaris

Vlak voor de overdracht inspecteren we samen de woning om te controleren of deze in de afgesproken staat wordt opgeleverd. Daarna gaan we naar de notaris en tekent u de akte van levering en de hypotheekakte en bent u eigenaar!

Vrijblijvend gesprek

Als u op zoek wil gaan naar een nieuwe woning, kunt u een vrijblijvend gesprek bij ons aanvragen. U kunt het aankoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor bepaalde delen van dienstverlening; maatwerk is eigenlijk altijd van toepassing.

Zoek direct in ons aanbod

Zoek nu direct in ons aanbod en kijk of uw droomhuis er tussen zit. Mocht het droomhuis er niet tussen zitten kunt u zich inschrijven voor onze gratis zoekopdracht!

Plaats:
Type:
Prijs:

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze beoordelingen