Vorige | Volgende

De Rede 6 Dronten

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Op een fantastische locatie in het centrum van Dronten gelegen object van maar liefst 534 m² met zeer veel gebruiksmogelijkheden. Het gebouw is multifunctioneel en speels ingedeeld. Dit royale object heeft ruime bestemmingsmogelijkheden zoals kantoor, winkel, horeca of dienstverlening. De uitgebreide plattegronden – in 2D en 3D – geven een volledig beeld van de indeling. Naast de fotoreportage zijn er verschillende digitale impressies gemaakt welke de vele mogelijkheden van dit object goed weer geven en een bron van inspiratie kunnen zijn.

Kenmerken:
Bouwperiode voorste gedeelte: 1961
Bouwjaar achterste gedeelte: 1970-1980
Perceeloppervlakte: 473 m²
Gebruiksoppervlakte: 534 m²
Overige inpandige ruimte: 42 m²

Locatie
Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan De Rede in het centrum van Dronten, tegenover het gemeentehuis en aan het Meerpaalplein. In de directe nabijheid bevindt zich het moderne winkelcentrum, diverse horecagelegenheden en commercieel dienstverlenende bedrijven. Ook cultureel centrum De Meerpaal ligt op loopafstand. De entree aan de voorzijde is gelegen aan De Rede, aan de achterzijde heeft het object een tweede entree aan de Walvisstraat. Het object staat op 473 m2 eigen grond.

Parkeren
In het openbaar gebied, zowel aan de voor als achterzijde van het object, is volop parkeergelegenheid aanwezig (blauwe zone).

Het Object
Het oorspronkelijke object is gebouwd in 1961. De uitbouw aan de achterzijde is in de jaren 1970-1980 gerealiseerd. De cv-installatie is van 2005. Het voorste gedeelte van het object, waar de kapsalon gevestigd is, is voorzien van airconditioning.

Indeling
Op de begane grond van het voorste gedeelte van het object, met de entree aan De Rede, is momenteel een kapsalon gevestigd. Voor dit doeleinde is dit deel van het object in 2011 prachtig verbouwd en ingericht. De gevel aan de voorzijde is volledig van glas, met een glazen toegangsdeur. Tussen het voorste en het achterste deel van het object is een mooie binnentuin gecreëerd waardoor, samen met de glazen wanden, een natuurlijke afscheiding ontstaan is.
Het achter gedeelte van het object is zowel bereikbaar vanuit het voorste gedeelte, als ook via de aparte entree aan de Walvisstraat. Hier bevinden zich enkele afzonderlijke ruimtes van verschillende afmetingen wat een multifunctioneel gebruik mogelijk maakt.
In het achterste gedeelte is tevens een grote ruimte van maar liefst 42 m² op souterrain niveau aanwezig, geschikt voor diverse doeleinden zoals kleedruimte, voorraad, archivering of opslag.

Bestemming
Voor het object geldt een bestemming voor centrumdoeleinden. Dit houdt een ruime bestemming in; commerciële dienstverlening, kantoren met baliefunctie, horeca (onder voorwaarden, en tot een maximum voor de gehele locatie), detailhandel (onder voorwaarden, en tot een maximum voor de gehele locatie). Voor meer informatie inzake bestemming verwijzen wij u naar de gemeente Dronten.


Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden:
-Goed bereikbaar in centrum Dronten
-Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (blauwe zone)
-Voor indeling zie plattegronden.
-Aanvaarding in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Kantoor/winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Opp winkelruimte
534 m²
In units vanaf
185 m²
Perceel
473 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dronten
Sectie
A
Perceel
159
Oppervlakte
473 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart De Rede 6 Dronten

naar De Rede 6 Dronten
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object