Het Dok van Dronten 8251 Dronten NL

Van € 194.900 tot € 725.000

Omschrijving

Voorverkoop is gestart!

Nieuwbouwproject HET DOK van Dronten.
Op een bijzonder centrale ligging worden 37 woningen en 54 appartementen gebouwd. Deze woningen worden tussen het station en het centrum van Dronten gebouwd.

Locatie
De ambitie is om het gebied om te toveren tot een kwalitatief hoogwaardige en levendige woonbuurt voor diverse doelgroepen. Onderdeel is een prachtig, parkachtig plein dat grenst aan het water. Het plein vormt een belangrijke schakel aan de brede loper langs De Noord en zoekt tegelijkertijd aansluiting met de groene parkachtige zone ‘Langs de Vaart’. Het gaat daarbij om de verbinding tussen het station en het bruisende centrum van Dronten enerzijds en de verbinding tussen De Noord en de rustgevende binnenhaven anderzijds. Kortom, een gebied vol groene en stedelijke dynamiek: dat is een plek waar u wilt wonen.

HET PLEINGEBOUW
In Het Pleingebouw komen in totaal 33 luxe appartementen, variërend in grootte van 80 m² tot 140 m². Doordat de verdiepingen in grootte variëren, zijn er ook diverse typen appartementen die variëren in grootte. Alle appartementen hebben een eigen balkon of terras, met spectaculair uitzicht over het water van de binnenhaven. Bootjes kijken, een borrel drinken met vrienden of in alle rust genieten van het uitzicht? Het kan allemaal in het Dok van Dronten!

HET CARRÉ
Naast het Pleingebouw, komt er ook een woonblok met eengezinswoningen, appartementen en commerciële ruimten.

In totaal worden er in Het Carré 37 eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen hebben een heerlijke diepe tuin of kies voor een dakterras of entresol. Ook komen er in dit woonblok 21 appartementen met een prachtige plek met uitzicht op en in de nabijheid van de binnenhaven met de vele boten.

Kortom, wilt u centraal wonen in het centrum van Dronten op een bruisende locatie met uitzicht op het water? Neem contact op met de verkopend makelaars!

https://www.dokvandronten.nl/

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Wonen
37 - 177 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Woningtypen