Parkwachters - 57 appartementen Fase 1 8251 Dronten NL

Van € 349.900 tot € 589.900

Omschrijving

Parkwachters – 57 appartementen Fase 1
57 eigentijdse plusappartementen in Dronten.

In het nieuwbouwplan Parkwachters zullen twee stijlvolle gebouwen midden in het groen en centraal in Dronten gebouwd worden. Hier kunt u ruim en onbezorgd wonen in één van de 57 lichte en comfortabele appartementen.

Wilt u genieten van alle vrijheid? In Parkwachters komen 57 appartementen met een gemeenschappelijke tuin die u samen met andere bewoners kunt onderhouden. De appartementen variëren van ongeveer 70 m2 tot 130 m2 en zijn toekomstbestendig. Wilt u één, twee of drie slaapkamers? De keuze is aan u! Elk appartement beschikt daarnaast over een badkamer en separaat toilet. Op uw eigen terras of balkon geniet u van het buitenleven. Er is ook ruimte gereserveerd voor logerende familie en als het misschien niet meer zo vanzelf gaat, is er zorg aan huis. Hier kunt u lekker blijven wonen, op een rustige plek waar toch altijd genoeg te doen is!

+direct bij het centrum en station
+gemeenschappelijke tuin
+parkeergelegenheid onder het gebouw
+een gastenkamer in het gebouw
+een grote sociale ruimte die geschikt is voor bijvoorbeeld fitness
+ieder gebouw beschikt over een scootmobielruimte
+een openbare ruimte op het dak om vrij in te vullen
+behandel en spreekkamer Coloriet (zorg)

Voor vragen, neem contact op met de verkopend makelaars!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar

Oppervlakten en inhoud

Wonen
70 - 130 m²
Perceel
194 - 365 m²
Aantal kamers
1 kamer ( slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken

Warning: Undefined variable $NewConstructionTypes in /www/kerremansmakelaardijnl_878/public/wp-content/plugins/gnr-plugin/public/partials/gnr-plugin-public-properties-post.php on line 1492