Hofwoning hoekwoning 937262dc207c45e34c425a8fc47f74ec29fb62

Deze 14 levensloopbestendige Hofwoningen vind je op Het Erf van Zuiderweide. De Hofwoning is een fijne woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De woningen hebben allemaal een fijne open keuken centraal in de woning. Aan de ene kant kun je een eettafel kwijt waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie en een krant. En aan de andere kant creëer je een fijne zitplek met uitzicht op het terras. Via de woonkamer heb je ook toegang tot de slaapkamer. Aangrenzend vind je de badkamer met ruimte voor een douche, wastafel en tweede toilet. De badkamer is ook te bereiken via de hal. Via de trap in de hal bereik je de verdieping. Een overloop met veel ruimte voor spullen en een royale kamer die je kunt gebruiken als slaapkamer.

Prijzen vanaf € 382.500,- v.o.n.

* woonoppervlakte circa 123 m²
* priveterras van circa 16 m²
* 6 zonnepanelen
* inclusief keuken en apparatuur
* inclusief badkamer met toilet, separaat toilet, tegels en sanitair
* 2 slaapkamers
* berging van 5.5m²
* gemeenschappelijke ruimte en groen

Inschrijven kan via de website www.zuiderweide.nl. De inschrijftermijn sluit op maandag 13 november a.s. om 23.59 uur. Toewijzing zal plaatsvinden op woensdag 15 november a.s.

Voor vragen, neem contact op met de verkopend makelaars!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Deel dit bericht