Bel ons! 0321-317063 Mail ons! info@kerremansmakelaardij.nl

U bent hier :

Over Kerremans

Kerremans Makelaardij is sinds 2005 actief op het gebied van de woningmakelaardij en bedrijfsmatig vastgoed in de gemeente Dronten. Op beide specialistische gebieden hebben wij een goede marktpositie opgebouwd en beschikken we over alweer jarenlange ervaring, deskundigheid, aangetoonde dynamiek bij onroerend goed transacties en last but not least een uitgebreid netwerk in de regio.

NVM-makelaar

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en gecertificeerd door de stichting VastgoedCert, een branchebreed platform dat makelaars en taxateurs certificeert en registreert op basis van hoge vakbekwaamheidseisen.

Gratis waardebepaling en kennismaking

Overweegt u om uw woning via ons kantoor te verkopen, maar wilt u eerst weten wat uw woning waard is dan kunnen wij voor u een gratis waardebepaling en advies verzorgen. U kunt contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.30
Zaterdag en 's avonds op afspraak.

Zoek direct in ons aanbod

Zoek nu direct in ons aanbod en kijk of uw droomhuis er tussen zit. Mocht het droomhuis er niet tussen zitten kunt u zich inschrijven voor onze gratis zoekopdracht!

Plaats:
Type:
Prijs:

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze beoordelingen