Verkoop

Huis verkopen in Dronten, Biddinghuizen of Swifterbant?

Je huis verkopen is meestal een weloverwogen besluit. Omdat je zelf graag wil verhuizen of omdat de situatie erom vraagt het huis in de verkoop te zetten. Als verkoper wil je de woning zo snel mogelijk kwijt voor een zo goed mogelijke prijs. Op een eerlijke en betrouwbare manier die bij je past.

Voor de verkoop van jouw woning in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant is Kerremans jouw verkoopmakelaar. Iedere makelaar kan jouw huis verkopen, de stenen zijn de uitdaging niet. Waar het ons om gaat is het menselijk aspect: met aandacht voor jouw verhaal, deskundig advies en goed contact. Wij geloven dat dát de manier is om samen tot het beste resultaat te komen. Zo doen we dat al bijna twintig jaar!

Met aandacht voor de stenen én de mensen
Deskundig en no-nonsense
Korte lijnen, persoonlijk contact
Terugkoppeling na elke bezichtiging
Modern en traditioneel

Vrijblijvende waardebepaling

Hoeveel is jouw huis nu waard? Met onze waardebepaling berekenen we de huidige verkoopwaarde van je woning. En het fijne is? Zo’n berekening is geheel vrijblijvend, ook als je daarna besluit je huis niet te verkopen.

Heldere verkooptarieven

We houden van helderheid, ook wat betreft onze tarieven. Daarom berekenen we vooraf wat het totale verkoopproces jou gaat kosten. Dat voorkomt verrassingen achteraf. Aanvullende fotografie of een bezichtigingsvideo berekenen wij op aanvraag. Net als andere specifieke verkoopwensen.

(online) Woningpresentatie

De meeste kopers starten hun huizenjacht op internet, daarom besteden we veel aandacht aan de online presentatie van de woning. Die moet representatief en sfeervol zijn. Onze vakfotografen
– gespecialiseerd in woningfotografie – maken 360 graden foto’s en woningvideo’s welke we delen op social media. Ook gebruiken we offline verkoopstrategieën om reuring in de tent (woning) te krijgen. Onze luxe woonbrochures zijn daar een goed voorbeeld van.

Wil jij jouw huis in de gemeente Dronten verkopen?