Verhuur

Woning of bedrijfspand verhuren in Dronten?

Kerremans bemiddelt regelmatig bij de verhuur van woningen en bedrijfspanden in Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Ketelhaven. We helpen je om jouw huis of bedrijfsruimte op een veilige manier te verhuren. Dat doen we door de risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten, zodat je straks met een gerust hart de woning of het bedrijfspand openstelt voor een huurder.

Verhuur woningen én bedrijfspanden
Screening huurders met UBO-onderzoek
Juridisch(e) advies en vastlegging
Begeleiding tot aan sleuteloverdracht
In de gemeente Dronten

Woningen verhuren in de gemeente

Er zijn verschillende redenen om je woning te verhuren. Misschien staat je huis in de verkoop en woon jijzelf al in een nieuwe woning. Of je bent langdurig afwezig en wil graag dat je koophuis bewoond is en de kosten gedekt. Als verhuurmakelaar brengen we jouw wensen in kaart, adviseren jou in de mogelijkheden en informeren je over mogelijke gevolgen en risico’s.

Bedrijfspand verhuren in Dronten

Dit doen we ook als het gaat om de verhuur van bedrijfspanden zoals kantoorunits, winkelruimtes, loodsen en andere commerciële huisvesting. De gemeente Dronten kent een aantrekkelijk ondernemersklimaat waardoor veel ondernemingen zich hier willen vestigen. Daarnaast is het centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Als makelaar én als ondernemer, weet Kerremans precies wat er speelt. En hoe wij een geschikte huurder vinden voor jouw bedrijfsruimte.

Op zoek naar een bedrijfspand in de gemeente Dronten? Bekijk hier ons aanbod

Beperken verhuurrisico’s

Of het nu gaat om het verhuren van je woning of dat van jouw bedrijfspand, het beperken van de risico’s speelt een belangrijke rol. Hoe we dat doen? Door de potentiële huurder goed te screenen met een UBO-onderzoek; we achterhalen de natuurlijke personen, controleren de kredietwaardigheid en checken het bewijs van inkomen. Zo vergroten we de kans op een betrouwbare huurder voor jouw huis of bedrijfsonroerendgoed.