Over ons

Over Kerremans Makelaardij & Taxaties in Dronten

In het makelaarskantoor van Kerremans Makelaardij & Taxaties, aan de Rede in Dronten, hangt een grote zwart-wit foto aan de muur. Ogenschijnlijk zomaar een foto van zomaar een rij woningen. Maar niets is minder waar…

De afbeelding toont de typische pioniersbarakken van Flevoland. Woningen om arbeiders aan te trekken voor het werk van de polderpioniers; de eerste bewoners van het kunstmatige eiland. Zij bouwden de provincie op en maakten het bewoonbaar. Zij wisten van, in en op de klei een fijne plek te maken.

Woningmakelaardij en bedrijfsmatig vastgoed
NVM-makelaar en taxateur
Klein team met grote betrokkenheid
Persoonlijk contact en korte lijnen
Deskundig en no-nonsense

Waar we voor staan

De Flevolandse geschiedenis heeft een speciale plek in onze makelaardij. We zijn er trots op en kunnen ons vinden in de mentaliteit van onze voorgangers: hard werken, ‘niet lullen maar poetsen’ en met beide voeten in de klei.

Dat is ook wat je mag verwachten van een makelaar. Het kopen of verkopen van vastgoed is een grote beslissing en gaat gepaard met veel geld. Daarbij wil je geen mooie beloftes, maar deskundig advies. Geen woorden, maar actie. En met een eerlijk verhaal samen het beste resultaat bereiken.

Dat is waar Kerremans Makelaardij & Taxaties voor staat. Al bijna twintig jaar!

“Hard werken, niet lullen maar poetsen

en met beide voeten in de klei”

Ralph Kerremans

Register Makelaar, Taxateur

“Met twee opa’s in de agrarische sector, groeide ik op met mijn voeten in de Flevolandse klei. Het bleek vruchtbare grond want ook mijn vader en (later) ikzelf startten een eigen bedrijf. Zij het ieder op een andere manier, maar met doorzettingsvermogen als grote gemene deler. Het zit in ons bloed. Misschien dat ik daarom geen typische makelaar ben en de term ‘gladde verkoper’ precies beschrijft wat ik niet wil zijn (of ben). Nuchter, direct en no-nonsense zijn wel op mij van toepassing. Daarmee ontstaat er het wederzijds vertrouwen dat nodig is om tot een succesvolle aan- of verkoop te komen. Met tevreden opdrachtgevers als resultaat, want daar draait het om.”

Marco Meijer

KRMT Makelaar

“Het kopen of verkopen van een huis, is altijd spannend. Het is gaaf om onze opdrachtgevers daarbij op hun gemak te stellen, om ze te ontzorgen en ze stap voor stap mee te nemen in het traject. Dat geeft niet alleen energie, maar is ook waardevol. Je krijgt het vertrouwen om het goed te organiseren en dat wil je waarmaken. Elke sleuteloverdracht blijft dan ook een mooi moment. Het zorgt ervoor dat ik ’s avonds met een glimlach op mijn racefiets spring voor een rondje langs de tulpen en landerijen. Of voor een ritje richting Swifterbant, de plek waar ik ben opgegroeid en nog altijd graag kom.”

Petra Lindeboom-Rill

Assistent Register Makelaar, Taxateur

“We zijn een klein team, dat is onze kracht. De korte lijntjes zorgen ervoor dat we alle drie precies weten wat er speelt en bij wie. Het maakt onze dienstverlening persoonlijk, efficiënt en informeel. Het past bij dit dorp waar we elkaar nog gedag zeggen tijdens het hardlopen of uitlaten van de hond. Wandelen doe ik graag in het Wisentbos of op de schelpenpaden om Dronten heen. Het is hier groen en ruimtelijk, maar niet té wijds en alle voorzieningen op fietsafstand.”