Taxaties

Taxatie in Dronten

Voor taxatie in de gemeente Dronten kun je terecht bij Kerremans. Het laten taxeren van de woning kan om meerdere redenen nodig zijn. Meestal gaat het om het af- en oversluiten van een (nieuwe) hypotheek vanwege een verhuizing, verbouwing of een verandering in de persoonlijke situatie. Denk aan een scheiding of overlijden.

Hetzelfde geldt voor bedrijfsonroerendgoed: taxatie is noodzakelijk bij het afsluiten en oversluiten van een hypotheek. Bijvoorbeeld bij een verbouwing of een verandering in de zakelijke situatie. Kerremans Makelaardij & Taxaties doet al bijna twintig jaar bedrijfstaxaties in de polder. Van bedrijfshallen en loodsen tot kantoor- en winkelpanden, bestaand en nieuwbouw: wij taxeren het.

Erkende en onafhankelijke taxateurs
Goedgekeurde rapporten door het NWWI
Geaccepteerd door alle geldverstrekkers
Altijd snel en binnen de afgesproken tijd
In de gemeente Dronten

Onafhankelijke taxateur

Taxeren gebeurt altijd door een erkende en onafhankelijke taxateur, welke niet betrokken is bij het verkoopproces. De taxateur berekent de waarde van de woning/het pand en legt dit vast in het taxatierapport. Deze nieuwe waarde heb je nodig na een verbouwing of voor het vaststellen van een vraagprijs.

Snelle taxatie

Het laten opstellen van een taxatierapport kent altijd haast, omdat je binnen bepaalde termijnen moet handelen en reageren. Daarom ontvang je het rapport altijd binnen de afgesproken termijn.

Overal geaccepteerd

Onze taxateurs staan geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) waardoor banken ons erkennen en alle geldverstrekkers onze taxatierapporten accepteren.

Taxatie in de gemeente Dronten

Hoewel ons kantoor in Dronten staat, taxeren wij woningen in heel de gemeente én in de directe omgeving daarvan. Het tarief is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Wil je weten hoeveel het kost om jouw woning te laten taxeren? Neem contact met ons op.