Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten Dronten

Voor nieuwbouwprojecten is de gemeente Dronten een aantrekkelijke locatie. Enerzijds omdat we nog altijd groeien en veel nieuwe bewoners ontvangen vanuit onder andere de Randstad. Anderzijds omdat we er de ruimte voor hebben…

Zo zijn er plannen om in de komende twintig/dertig jaar circa 100.000 extra woningen bij te bouwen in Flevoland, waarvan een gedeelte in onze dorpen. Wat dit concreet betekent voor ons oostelijk deel van de provincie, zal de komende tijd blijken.

Wat vast staat is dat nieuwbouw een aparte tak van sport is binnen de makelaardij en vraagt om specialistische kennis. Voor Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen vind je die bij Kerremans.

Nieuwbouwspecialist en sparringspartner
Met een uitgebreid netwerk
Voor projectontwikkelaars en particulieren
Nieuwbouw en transformaties
Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant

Jouw nieuwbouwproject in Dronten?

Of het nu gaat om de bouw van nieuwe panden of om de transformatie daarvan, als projectontwikkelaar wil je een succesvolle afzet van jouw nieuwbouwproject. Dat lukt met een nieuwbouwmakelaar die bekend is met de omgeving, die weet wat er lokaal speelt en zich bevindt in een groot netwerk. In Kerremans vind je zo’n makelaar; als sparringpartner denken we mee over de potentie van het nieuwbouwplan en begeleiden/adviseren je gedurende het hele traject of bij een deel daarvan. Zo weten we samen jouw doelgroep te bereiken en vinden we de juiste koper(s) voor het nieuwbouwproject.

Ben je als particulier op zoek naar een nieuwbouwwoning?
Onze portefeuille is helaas leeg op dit moment, maar schrijf je gerust in als woningzoekende.
Je ontvangt van ons bericht wanneer er weer nieuwbouwprojecten in de gemeente Dronten zijn.