Bedrijfsonroerend goed

Op zoek naar een bedrijfspand in Dronten?

Je zoekt een bedrijfspand in Dronten, omdat je bedrijf groeit en er behoefte is aan meer ruimte. Omdat je als startende ondernemer je droom gaat waarmaken. Of doordat de huidige bedrijfsruimte niet meer voldoet aan je wensen.

Kerremans Makelaardij & Taxaties is bedrijfsmakelaar en helpt je het juiste pand te vinden voor jouw bedrijf. Zowel voor de (ver)huur als (ver)koop van het pand. Denk hierbij aan winkelruimtes, bedrijfshallen, kantoorpanden en loodsen; huisvesting die past bij je onderneming. Zodat je met een gerust hart (verder) kunt ondernemen.

(ver)koop, (ver)huur, belegging en herontwikkeling
Winkel- en kantoorpanden, loodsen, hallen en horeca
Taxatie bedrijfsonroerendgoed
Bestaande bouw en nieuwbouw
Van bezichtiging tot overdracht

Bedrijfspanden in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant

De gemeente Dronten heeft de ruimte, ligt centraal, is goed bereikbaar en groeit. Dat maakt de gemeente een ideale omgeving om je bedrijf te vestigen. Ook bedrijven vanuit de Randstad vinden hier hun plek. Bijvoorbeeld op het nieuwe bedrijvenpark ‘de Poort van Dronten’ dat speciaal ontwikkeld is voor bedrijfspanden vanaf 1500 m2. Maar ook op kleinere schaal kent Kerremans genoeg mogelijkheden.

(Ver)koop, (ver)huur, belegging en herontwikkeling

Bedrijfsmakelaardij vraagt om specifieke kennis. Voor (ver)huur en (ver)koop, maar ook als het gaat om beleggingen, advisering rondom transformaties en herontwikkeling. Als bedrijfsmakelaar bevinden we ons in een groot netwerk van projectontwikkelaars en investeerders. Voor bestaand bedrijfsonroerendgoed én nieuwbouw.

Wat we doen als bedrijfsmakelaar

Wanneer je een bedrijfspand gaat huren of kopen, wil je dat de ruimte voldoet aan jouw wensen. De locatie moet geschikt zijn, maar ook de functionaliteiten moeten passen bij de onderneming. Als bedrijfsmakelaar vinden we voor jou de bedrijfsruimte die voldoet aan deze eisen. We gaan mee naar de bezichtiging, nemen de onderhandeling voor onze rekening en verzorgen de overdracht. Tegen de beste voorwaarden betrek jij jouw nieuwe kantoor, winkel, loods of bedrijfshal. Dat geeft rust.