Bel ons! 0321-317063 Mail ons! info@kerremansmakelaardij.nl

U bent hier :

Verkoop

Juist in deze tijd heeft u een makelaar nodig die het anders dan andere (traditionele) makelaars doet. Een makelaar die met zijn tijd meegaat, vernieuwende ideen heeft.

Tip: heeft u een waardebepaling nodig voor de verkoop van uw woning? dit is altijd gratis en vrijblijvend.
Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Wij leggen u graag uit waarom Kerremans uw ideale partner is.

Heldere tarieven
Onze tarieven zijn volledig helder. Vantevoren weet u precies waar u aan toe bent. U wordt dus niet achteraf geconfronteerd met verrassingen of extra kosten.

Communicatie
U wilt uiteraard graag op de hoogte gehouden worden over de voortgang van de verkoop van uw woning. Dit doen wij dan ook regelmatig. U ontvangt bijvoorbeeld uitgebreide statistieken zodat u kunt zien hoe vaak uw woning is bekeken op Funda.

Promotie
Door uw woning optimaal te presenteren wordt de kans groter dat deze spoedig wordt verkocht. Wij bieden u een breed scala aan promotiemogelijkheden. Een goede mix van deze mogelijkheden zorgt ervoor dat uw woning in beeld komt bij een breed publiek.

Flexibiliteit
Wij hebben geen negen tot vijf mentaliteit, ook buiten kantooruren kunt u ons bellen. Kunt u alleen voor 's avonds een afspraak maken; geen probleem, dat kan geregeld worden.

En gezicht
De makelaar die uw woning kent, zal u van A tot Z begeleiden. Werkzaamheden worden niet uit handen gegeven!

Geen verkoop, dan ook geen kosten.
mocht u om wat voor reden dan ook de opdracht willen intrekken, dan hanteren wij niet de zogenaamde "intrekkingskosten". Dus wij werken op basis van "no cure, no pay"

Maatwerk
Wij spelen in op de behoeften van individuele klanten; misschien heeft u zelf al een koper voor uw woning. Dan hoeven er geen bezichtigingen plaats te vinden, maar natuurlijk wilt u wel een koopovereenkomst die juridisch tot in de puntjes geregeld is. Wij kunnen dat voor u verzorgen. Wij zijn sterk in het leveren van maatwerk.

Zoek direct in ons aanbod

Zoek nu direct in ons aanbod en kijk of uw droomhuis er tussen zit. Mocht het droomhuis er niet tussen zitten kunt u zich inschrijven voor onze gratis zoekopdracht!

Plaats:
Type:
Prijs:

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze beoordelingen