Verkocht

Drachme 5 8253 EW Dronten Nederland

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een royale 2-onder-1-kapwoning met een bijkeuken en een garage? Kom dan zeker kijken aan de Drachme 5 in Dronten. Deze woning, gelegen in de gewilde woonwijk “De Munten II” heeft een breedte van ruim 6 meter! Dat merk je zeer zeker in de ruime woonkamer maar ook in de 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping. De oprit met verlengde carport biedt parkeermogelijkheid op eigen terrein. Wandel- en speelmogelijkheden liggen op steenworp afstand. Scholen en winkelcentrum Dronten-West liggen op korte fietsafstand.

De gestelde vraagprijs betreft een “bieden vanaf prijs”, biedingen vanaf € 410.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met garderobehoek, meterkast, toilet, doorgang naar de woonkamer en trapopgang naar de verdieping. De ruime, lichte woonkamer met sfeervolle erker ligt aan de voorzijde van de woning en is door de vele ramen heerlijk licht . Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eetkamer met openslaande deuren naar het terras. Aansluitend de open hoekkeuken met zeer veel opbergruimte.
De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: nieuwe 4-pits inductiekookplaat met daarboven een RvS afzuigkap, een combimagnetron, een vaatwasser, een spoelbak met mengkraan en een koelkast. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar waar de aansluitingen voor wasapparatuur zich bevinden. Hier is voldoende ruimte voor extra koel- vries capaciteit.
De zonnige tuin is voorzien van borders met vaste planten, een gazon en twee terrassen. Zo is er altijd wel een plek in de zon of desgewenst in de schaduw te vinden. De aangebouwde garage heeft een loopdeur naar de tuin en naar de bijkeuken. Aan de voorzijde geven openslaande deuren toegang tot de oprit met verlengde carport. Hier is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

1e verdieping:
Hier merk je de breedte van ruim 6 meter pas goed! De lichte overloop biedt toegang tot de 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de open hardhouten trap naar de 2e verdieping. De nette badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, ligbad, 2e toilet en een wastafelmeubel met bijpassende hoge kast.

2e verdieping:
Via een open trap komt u op de ruime 2e verdieping met dakkapel. Deze is prima geschikt om te gebruiken als slaap- of werkkamer. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de mechanische ventilatie, cv-ketel en de zonneboiler. Aan 3 zijden is er veel bergruimte achter keurige knieschotten.

Bijzonderheden:

• Brede en lichte woning met aangebouwde garage,
• 3 ruime slaapkamers en keurige badkamer,
• Ruime zolderverdieping met mogelijkheden voor 4e slaapkamer,
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein,
• Speelmogelijkheden en wandelpaden om de hoek,
• Basisscholen en winkelcentrum Dronten-West op korte fietsafstand.
• Aanvaarding: begin april 2023

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
161 m²
Overige inpandige ruimte
21 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
16 m²
Perceel
327 m²
Inhoud
652 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Balansventilatie

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2013, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Dronten K 1221
Oppervlakte
327 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
244-K-1221

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
121 m²
Ligging tuin
Gelegen op het west bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand