Juist in deze hectische tijd heeft u een deskundige makelaar nodig. Welke valkuilen zijn er, en met welke strategie heeft u uw woning het snelst en voor de beste prijs verkocht? Kerremans Makelaardij & Taxaties is een professionele partij die hier alles vanaf weet. Wij zijn lid van de NVM: de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Wij staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Gratis waardebepaling en kennismaking

Wilt u een waardebepaling van uw woning omdat u overweegt uw huis te verkopen? Dat is altijd gratis en vrijblijvend! Neem gerust contact met ons op voor een waardebepaling, kennismaking en advies.

Heldere tarieven en maatwerk

Ons tarief is helder, zo weet u precies waar u aan toe bent. U wordt dus niet achteraf geconfronteerd met verrassingen of extra kosten. Ons basistarief opstartkosten is € 600,- (incl. btw). Uiteraard is een verkooptraject op maat ook mogelijk. De meerprijs voor aanvullende fotografie of een bezichtigings- video wordt op aanvraag voor u berekend. Neem contact met ons op over onze courtagetarieven bij verkoop.

Promotie

Optimale presentatie van uw woning vergroot de kans op verkoop. Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Dankzij een goede mix van mogelijkheden wordt uw woning bij een breed publiek onder de aandacht gebracht. Wij spelen in op de behoeften van individuele klanten. Misschien heeft u zelf al een koper voor uw woning. Dan hoeven er geen bezichtigingen plaats te vinden. Natuurlijk wilt u wel een koopovereenkomst die juridisch tot in de puntjes geregeld is. Wij kunnen dat voor u verzorgen. Wij zijn sterk in het leveren van maatwerk.

Communicatie

U wilt uiteraard graag op de hoogte gehouden worden over de voortgang van de verkoop van uw woning. Dit doen wij dan ook regelmatig. Zo ontvangt u bijvoorbeeld statistieken zodat u kunt zien hoe vaak uw woning is bekeken op Funda. Afspraken voor bezichtigingen communiceren wij met u en we laten u na afloop van een bezichtiging weten hoe deze is geweest.

Vertrouwd en flexibel

Wij kennen uw woning en begeleiden u van A tot Z. Werkzaamheden worden niet uit handen gegeven! Wij hebben geen negen tot vijf mentaliteit, ook buiten kantooruren kunt u ons bellen. Heeft u alleen 's avonds tijd? Geen probleem, ook dan helpen wij u graag.

Geen verkoop, dan ook geen kosten.

Mocht u - om wat voor reden dan ook - de opdracht willen intrekken, dan hanteren wij geen zogenaamde "intrekkingskosten". Wij werken op basis van "no cure, no pay"