Havenzicht 937262a4c9dd4e26f1462fac71db1d16d8490f

Verkoop reeds gestart! De inschrijfperiode is inmiddels voorbij. Inschrijven voor de reservelijst is wel mogelijk via de projectwebsite

Nieuwbouwproject “Dok van Dronten”.
Op een bijzonder centrale ligging worden 98 woningen gebouwd. Deze woningen worden tussen het station en het centrum van Dronten gebouwd, waardoor zowel het station van Dronten alsmede het winkelcentrum Suydersee op steenworp afstand gelegen zijn. Het project bestaat uit 2 gebouwen te weten het Pleingebouw en het Carré.

Locatie
De ambitie is om het gebied om te toveren tot een kwalitatief hoogwaardige en levendige woonbuurt voor diverse doelgroepen. Onderdeel is een prachtig, parkachtig plein dat grenst aan het water. Het plein vormt een belangrijke schakel aan de brede loper langs De Noord en zoekt tegelijkertijd aansluiting met de groene parkachtige zone ‘Langs de Vaart’. Het gaat daarbij om de verbinding tussen het station en het bruisende centrum van Dronten enerzijds en de verbinding tussen De Noord en de rustgevende binnenhaven anderzijds. Kortom, een gebied vol groene en stedelijke dynamiek: dat is een plek waar u wilt wonen.

HET PLEINGEBOUW
In Het Pleingebouw komen in totaal 39 luxe appartementen, variërend in grootte van 50 m² tot 177 m². Doordat de verdiepingen trapsgewijs op elkaar worden gerealiseerd, variëren de verdiepingen in grootte. Dit geeft een dynamische uitstraling waar de verschillende appartementen variëren vorm en en grootte. Alle appartementen beschikken over een eigen balkon of terras, met spectaculair uitzicht over het water van de binnenhaven. Bootjes kijken, een borrel drinken met vrienden of in alle rust genieten van het uitzicht? Het kan allemaal in het Dok van Dronten! Op de begane grond wordt een zogenoemde commerciële plint gerealiseerd wat de locatie een levendig karakter zal geven. Hier zal tevens de mogelijkheid gecreëerd worden voor het stallen van de fiets. Onder het gebouw zal een kelder voorzien in de parkeerbehoefte. Uiteraard zal het gehele complex zo worden gebouwd dat u hier veilig en comfortabel kunt wonen en genieten.

HET CARRÉ
Naast het Pleingebouw, komt een woonblok met eengezinswoningen, appartementen en commerciële ruimten. Dit complex wordt in een vierkant gebouwd, waardoor de benaming Carré is ontstaan. Aan de binnenzijde van het Carré zal de parkeergelegenheid aangelegd worden. Ook hier zal op enkele hoeken op de begane grond een commerciële ruimte worden gebouwd. De diversiteit van het aanbod maakt het Carré speels. De mix van eengezinswoningen met een tuin en appartementen met een balkon zal een harmonieuze samenleving gaan brengen.
In totaal worden er in Het Carré 18 eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen krijgen een heerlijke diepe tuin of keuze voor een dakterras of entresol. Ook komen er in dit woonblok 17 appartementen met uitzicht op de binnenhaven of met een stads karakter.

Kortom, wilt u centraal wonen in het centrum van Dronten op een bruisende locatie met uitzicht op het vaarwater? Neem contact op met de verkopend makelaars!

https://www.dokvandronten.nl/

Deel dit bericht