Hofwoning hoekwoning 937262a12d1426ac434834b4e6b9c190d2b017

Deze 14 Hofwoningen vind je op Het Erf van Zuiderweide. De Hofwoning is een fijne woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De woningen hebben allemaal een fijne open keuken centraal in de woning. Aan de ene kant kun je een eettafel kwijt waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie en een krant. En aan de andere kant creëer je een fijne zitplek met uitzicht op het terras. Via de woonkamer heb je ook toegang tot de slaapkamer. Aangrenzend vind je de badkamer met ruimte voor een douche, wastafel en tweede toilet. De badkamer is ook te bereiken via de hal. Via de trap in de hal bereik je de verdieping. Een overloop met veel ruimte voor spullen en een royale kamer die je kunt gebruiken als slaapkamer.

Tevens biedt deze woning de mogelijkheid om de slaapkamer en badkamer naar de 1e verdieping te verplaatsen waardoor er een ruime living ontstaat en de woning voorzien wordt van een extra berging.

* privétuin
* de plattegrond is vrij indeelbaar
* standaard 6 zonnepanelen
* warmtepomp (eigendom) en vloerverwarming
* inclusief keuken met apparatuur
* inclusief sanitair
* wonen op een collectief erf met gezamenlijke faciliteiten zoals een moestuin en ontmoetingsruimte

Inschrijven kan via de website www.zuiderweide.nl.

Voor vragen, neem contact op met de verkopend makelaars!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Deel dit bericht