5 stylingtips voor jouw woonkamer

En dan is het zover…. Jouw woning gaat in de verkoop en deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk verkopen. Er komt een fotograaf langs om foto’s te maken en er worden afspraken ingepland voor bezichtigen.

Je weet vast dat styling van je woning heel belangrijk is. Maar hoe doe je dat nu? Hieronder stylingtips voor jouw woonkamer!

Stylingtip woonkamer 1

Less is more! Door minder meubels en minder voorwerpen in de woonkamer lijkt de ruimte groter. Zorg ook voor een logische indeling.

Stylingtip woonkamer 2

Door gordijnen volledig te openen en ramen goed schoon te maken ontstaat er meer lichtinval. Haal ook de vensterbanken zo veel mogelijk leeg zodat het zicht naar buiten niet wordt belemmerd.

Stylingtip woonkamer 3

Zorg voor zo min mogelijk afleiding dus haal persoonlijke of kostbare spullen even weg.

Stylingtip woonkamer 4

Staan er spullen in jouw woonkamer die hier eigenlijk niet thuishoren? Bijvoorbeeld de prullenbak, opvallende kabels, voerbakjes en huisdierattributen. Beter even opruimen of weghalen of anders verzamelen in nette opbergdozen.

Stylingtip woonkamer 5

De woonkamer is de belangrijkste ruimte van het huis! Maak het gezellig door kleine toevoegingen zoals lifestyle magazines, kaarsen, een vaas met verse bloemen en kussens.

Deel dit bericht