8 handige stylingtips voor de keuken

Jouw woning gaat in de verkoop en deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk verkopen. Er komt een fotograaf langs om foto’s te maken en er worden afspraken ingepland voor bezichtigingen. Je weet vast dat de styling van je woning heel belangrijk is. Maar hoe doe je dat nu?

Deze keer 8 stylingtips voor jouw keuken op een rijtje!

Stylingtip keuken 1

Laten we beginnen bij het lastigste onderdeel…. je afzuigkap. Zorg ervoor dat deze goed schoon is en glimt! Ja, dat is even een werkje….. maar kijkers waarderen het echt.

Stylingtip keuken 2

Hetzelfde geldt voor je kranen en de spoelbak. Het moet schoon zijn (een scheutje chloor in je spoelbak doet wonderen) en lekker glimmen. De kranen moeten ook kalkvrij zijn.

Stylingtip keuken 3

Ook de binnenkant van de keuken is belangrijk. Kijkers doen vrijwel altijd de koelkast open om te kijken hoe groot deze is. Ook bekijken ze het vriesvakje en trekken ze kastjes en lades open om de binnenkant te inspecteren. Even opruimen en ordenen dus.

Stylingtip keuken 4

Ook de oven of de magnetron worden open gedaan. Zorg ervoor dat er geen etensresten meer inzitten en dat de roosters schoon zijn.

Stylingtip keuken 5

De prullenbakken mag je weghalen. Laat je ze toch staan? Zorg ervoor dat de zak verschoond is, zodat er geen nare luchtjes in de keuken hangen. Voerbakjes voor de dieren mogen ook weg (Vergeet ze niet terug te zetten)

Stylingtip keuken 6

Het aanrecht mag zoveel mogelijk leeg zijn. Dus vaatdoekjes, keukenapparaten, bakjes, flesjes en potten weghalen. Dat geldt ook voor de magneetjes op de koelkast en sorry… de kindertekeningen (hoe leuk ze ook zijn 🙂 )

Stylingtip keuken 7

De keukentafel graag leeg en de stoelen netjes aangeschoven. Denk je aan een mooie bos bloemen op tafel?

Stylingtip keuken 8

Overleg het ook even met de fotograaf maar wij adviseren om de lampen aan te zetten. Zeker als je ze kunt dimmen. Dat zorgt voor extra sfeer.

Lees ook: 6x Stylingtips voor de badkamer

Deel dit bericht