Kerremans Makelaardij en Advies en Kies zijn de nieuwe sponsoren van de scheidsrechtertenues van Voetbalvereniging Swift ‘64

Vanaf nu pronken de logo’s van Kerremans Makelaardij en Advies en Kies op de scheidsrechtertenues van Voetbalvereniging Swift ’64. Op de foto zie je Frank Bunk, voorzitter van Swift ’64 en Marco Meijer, makelaar bij Kerremans Makelaardij met de nieuwe tenues voor de scheidsrechters.

“Als lokale ondernemers vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap en sportverenigingen in het bijzonder. Swift ‘64 is een mooie club met een rijke historie en we zijn trots om daar nu deel van uit te maken.” aldus Marco Meijer.

Kerremans Makelaardij heeft een sterke band met Swifterbant en onze focus ligt op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo sponsoren wij o.a. ook enkele voetbalteams van ASVDronten, de biljartvereniging in De Regenboog, Tennisvereniging ATC Dronten, Dronterland Survivalrun, StaDronten, De Meerpaaldagen en MTB route in het Roggebotzand.

Deel dit bericht