Het laatste nieuws en blogs van Kerremans Makelaardij & Taxaties.

Verkoop per inschrijving; hoe werkt dat precies?

10 tips waarop je moet letten als je een huis bezichtigt

Een bezichtiging van een huis is altijd een beetje spannend. Misschien loop je al in jouw nieuwe woning... Maar waar moet je precies op letten? Hoe bereid je je voor? En wat wordt er van je verwacht? Zoiets doe je natuurlijk niet dagelijks...

Lees verder

Bedenktijd

Wettelijke bedenktijd bij de aankoop van een woning

Als de koopovereenkomst voor een bestaande woning door beide partijen (verkoper en koper) is ondertekend, is de koop een feit! Van harte gefeliciteerd! Wij vinden dat altijd een prachtig en feestelijk moment. Maar let op...

Lees verder

Verkoop per inschrijving; hoe werkt dat precies?

Verkoop per inschrijving; hoe werkt dat precies?

Heb je eindelijk het huis van je dromen gevonden, blijken er nog veel meer geïnteresseerden voor het huis te zijn. Ook in de gemeente Dronten is dat het geval. Op dit moment hebben we hier een relatief klein aanbod van huizen en een zeer grote vraag. In zo’n geval kiezen we ervoor om het huis per inschrijving te verkopen.

Lees verder

Hoe krijg je die woning wel te pakken

Wat is er per 1 januari 2021 gewijzigd rondom het Energielabel?

Vanaf 1 januari 2021 is er een nieuw energielabel voor gebouwen. Dit label geeft beter inzicht in de energiezuinigheid van het gebouw. Ook het zélf online aanvragen van een vereenvoudigd energielabel is niet meer mogelijk. Voor het bepalen van het nieuwe energielabel komt een energieadviseur aan huis. Daarmee zijn ook de kosten voor de aanvraag van een energielabel aanzienlijk verhoogd. Een hoop wijzigingen dus… We zetten het even voor je op een rijtje.

Lees verder

Hoe krijg je die woning wel te pakken

Hoe krijg je die woning wel te pakken

Op dit moment is er sprake van een krappe woningmarkt. Niet alleen in grote steden, maar ook bij ons in Dronten. Wanneer je kans wilt maken op een woning, moet je dus vaak snel beslissen. Hierdoor ontstaat er bij kopers regelmatig stress en tijdsdruk. Want tegen de tijd dat jij jouw ideale woning op funda.nl ziet, heb je kans dat alle bezichtigingen al volgeboekt zijn en je te laat bent. Gelukkig kunnen wij je helpen.

Lees verder